a

Facebook

Twitter

Linkedin

Copyright 2018 Caglar Law Firm P.C.

646-930-2077

Call us for legal consultation

Facebook

Twitter

Linkedin

Search
Menu
 

Amerikada Turk Avukat

Caglar Law Firm P.C. > Hakkimizda  > Amerikada Turk Avukat

Amerikada Turk Avukat

Avukat Metin Caglar Kimdir?

Caglar Law Firm P.C.’ nin sahibi Metin Caglar Amerikada avukat olmadan once Istanbul Universitesi Hukuk Bolumunden mezun olup Turkiye’de bir sure avukatlik yapmistir. Amerika’da hukuk egitimini tekrar aldiktan sonra yaklasik 10 yil hukuk tecrubesi kazanmistir. Sonrasinda ise kendi hukuk burosunu acmis, Amerikadaki ve  Manhattan, New York’daki sayili Turk avukatlar arasinda yerini almistir. Amerikada avukat olmak icin her eyaletin hukuk mezunlarini tabi tuttugu sinavlar arasindan New York Eyaletinin baro sinavini basari ile gecmistir.  Ozellikle gocmenlik ve ticari hukuk alaninda uzmanligi olan Metin Caglar, New York Eyalet Barosu ve Istanbul Barosu ile birlike United States District Court for the Eastern District of New York ve the United States District Court for the Southern District of New York Barolarina mensuptur.

Bir avukatta olmasi gereken ozelliklerin en basinda anlayis ve hosgoru olmalidir ki bunlarin yani sira hukuk alaninda bilgi sahibi ve deneyimli olmasi sarttir. Ayrica, her muvekkilin ihtiyaclarina ve isteklerine gore tasarlanmis bir hukuki cozum plani olmalidir.

Biz, Caglar Law Firm P.C. olarak muvekkillerimizin istekleri  ve ihtiyaclarina gore kisillestirilmis hukuki cozum planlari dahilinde her detaya dikkat etmeye gayret ediyoruz. En iyi sonuclara ulasabilmek icin en guncel ve en etkili yontemleri kullanmaktayiz. Manhattan, New York’daki diger Turk avukatlarinin aksine uygun fiyatlarda servis vermekteyiz. Hukuki ihtiyaclariniz icin bizimle irtibata gecebilirsiniz.